Hoe Je Website Verbeteren Met Google Analytics?

Published Oct 24, 20
6 min read

Hoe Je Website Verbeteren Met Google Analytics? -

Iedereen aan de datavisualisatie dankzij Google Data Studio by Eric van  Hall on SoundCloud - Hear the world's soundssoundcloud.comHoe je website verbeteren met Google Analytics? De Digitale Versnellingdigitaleversnelling.be
Hoewel dit niet strikt een op zichzelf staande cursus is, zal de DMI de juiste cursus voor sociale media voor u aanbevelen op basis van de resultaten, en de diagnose biedt u waardevolle inzichten in uw huidige prestaties. De Social Media Quickstarter van Constant Contact is een gratis cursus die u leert hoe u socialemediamarketing en e-mailmarketing kunt integreren om de impact van beide kanalen te maximaliseren.

Deze cursus is ideaal voor beginners in sociale marketing en biedt praktische voorbeelden van hoe de lessen in het echte leven kunnen worden geïmplementeerd. De gratis Twitter-marketinggids van Hootsuite is een uitgebreide gratis gids om aan de slag te gaan met Twitter-marketing (power BI ). Onderwerpen zijn onder meer hoe u een Twitter-marketingstrategie kunt maken, meetbare doelen kunt stellen, doelgroepen kunt identificeren, uw Twitter-accounts kunt controleren en Twitter kunt integreren met uw algehele sociale marketingstrategie.

Onderwerpen zijn onder meer creatieve best practices, pinstrategieën en bordopzet en organisatie. LinkedIn biedt een definitieve gids voor marketing op LinkedIn, die alles omvat, van hoe u op LinkedIn kunt marketen en bedrijfspagina’s kunt opzetten tot gesponsorde inhoud en het bereik van uw contentmarketingstrategieën kunt uitbreiden om relevante en gerichte inhoud met professionals te delen.

Hoe Je Website Verbeteren Met Google Analytics? -

U kunt investeren in YouTube-preroll-advertenties die worden weergegeven voordat een gebruiker een video bekijkt waarop ze hebben geklikt, of u kunt uw videoadvertenties op Facebook plaatsen en ze laten verschijnen terwijl een gebruiker door zijn feed scrolt. Dit zijn slechts twee opties als het gaat om het plannen van uw video-marketingcampagnes – bekijk de gratis video-marketingcursussen die we hebben geselecteerd voor meer informatie.

De certificering is 18 maanden geldig vanaf de datum waarop u uw certificering behaalt en is gratis te nemen – een essentiële stap voor iedereen die geïnteresseerd is in videomarketing als onderdeel van hun digitale marketingcarrière. HubSpot Academy biedt een gratis cursus in online videomarketing waarmee u uw publiek beter kunt aantrekken, boeien en behouden.

Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat van voltooiing. Skillshare biedt een schat aan gratis videomarketingcursussen om u te helpen uw videocampagnes te verbeteren. Lees meer over YouTube-factoren voor videorangschikking, basisprincipes van videomarketing, de pijlers van YouTube en de vijf bewezen manieren om de reputatie van je YouTube-kanaal te vergroten.

Online Cursus Dashboards Met Google Data Studio

De Hootsuite Social Media Marketing-certificering van Hootsuite Academy kost $ 199 USD en biedt u een door de branche erkende certificering die uw expertise op het gebied van sociale marketing aantoont aan potentiële klanten en investeerders. Voor het cursusgeld krijg je ook een vermelding in de Hootsuite Certified Professionals Directory en een permanent online certificaat waarnaar je kunt linken vanaf je blog, website of ander online profiel.

De cursus kost iets minder dan duizend dollar, maar behandelt een breed spectrum van contentmarketingonderwerpen, zoals planning, publiek, verhaal, kanalen, proces, gesprek en meting. Het programma kan in uw eigen tempo worden doorlopen en u kunt de aangeboden cursussen in willekeurige volgorde volgen. Als u de campagnes en platforms van uw bedrijf op sociale media beheert of overziet, moet u zeker de certificeringen van Facebook Blueprint behalen .

Deze certificeringen geven u een goed inzicht in hoe sociale advertenties werken op ‘s werelds nummer één sociale platform en kosten minder dan £ 150 om te voltooien. Er is een breed scala aan betaalde digitale marketingcursussen en accreditaties. Wanneer u besluit of u voor een cursus digitale marketing wilt betalen, vraag uzelf dan af hoeveel waarde de certificering of accreditatie u persoonlijk en professioneel zal opleveren, en bereken vervolgens of de vergoeding de beloning rechtvaardigt.

Google Data Studio: Wat, Waarom En Hoe? -

U moet de inzichten gratis krijgen waar u kunt, maar waar nodig investeren in betaald materiaal. Leer hoe u aan de slag kunt met digitale marketing door deze gratis uitgebreide blogpost van Nat Eliason te lezen. Buffer’s 25 bruikbare social media-strategieën eBook is geweldig voor diegenen die het succes van hun sociale marketingcampagnes willen verbeteren.

Krijg een goede basis in influencer marketing met het gratis eBook van Pulse Advertising . Maak een keuze uit de gratis eBooks die worden aangeboden door eMarketing Institute , waaronder affiliate marketing voor beginners, contentmarketing voor beginners en online marketing voor beginners om er maar een paar te noemen. Leer hoe u datavisualisatie kunt gebruiken om uw publiek te overtuigen in dit gratis eBook van Hubspot .

Datahive 360: dé oplossing voor reporting van diverse verkeersbronnentraffic-builders.comVerschillen analyticstools: Google Analytics, Matomo (Piwik) & Webtrekktraffic-builders.com


Moz biedt een handige beginnershandleiding voor SEO die boordevol details zit om u op weg te helpen met on-site optimalisatie. datavisualisatie . De gratis Optimization Survival Guide van Optimizely biedt inspiratie en best practices voor A / B-test- en optimalisatiestrategie. Shane Barker biedt een stapsgewijze handleiding voor influencermarketing die je leert hoe je influencers kunt bereiken en een duurzame, succesvolle relatie kunt opbouwen.

Hoe Je Website Verbeteren Met Google Analytics? -

Van zodra je bent ingelogd, kan je kiezen om een aan te maken door op het blauwe plusje onderaan rechts te klikken (zie foto). Of links bovenaan op “blank” report. Vergeet niet om een titel in te geven! Weet je nog niet goed wat je moet doen, dan kan je kiezen voor een Vervolgens duid je de aan waar je het dashboard voor wilt opmaken.

Google Data Studio zal connecteren waarna jij de juiste account, property en view moet selecteren. Tot slot moet je kiezen welke metrics je wilt toevoegen. Ik opteer om ze altijd volledig te laten opnemen. Je weet nooit of je ooit nog iets extra aan je dashboard wilt toevoegen. Wil je nog extra databronnen toevoegen? Klik dan in de menubalk op ‘’ en ‘’.

Zo krijg je meer inzicht in de data van je app met Adjust [tooltip] -  Frankwatchingfrankwatching.comDatahive 360: dé oplossing voor reporting van diverse verkeersbronnentraffic-builders.com


Klik dan op het blauwe plusje en voeg de volgende databron toe. Nu heb je een leeg canvas, klaar voor het maken van jouw dashboard. Je kan kiezen om één pagina te maken of misschien heb je graag een voorpagina met jouw logo op. Dat kan je allemaal toevoegen, volledig aan jou de keuze!.

Hoe Leer Ik Digitale Marketing?

Bovendien kan je in al jouw standaard kleuren en lettertypes gaan aanduiden voor het hele rapport. Werk je liever niet met een klein raster? Geen probleem, pas het gauw even aan. Als dat niet makkelijk is! Voila, we kunnen aan het echte werk beginnen. Via de of de pictogrammen in het tweede balkje, kan je kiezen in welke vorm je jouw data wil toevoegen.

Je kan dit via 'insert' of via het . Op deze manier kan je steeds eenvoudig de tijdsperiode in jouw dashboard aanpassen. Je moet ook steeds goed nadenken over je gebruikt . Wil je meer weten over locatie: kies dan voor Geo Map. Wil je het totaal aantal conversies in cijfers zien? Gebruik dan de Scorecard.

Verder kan je ook tekstblokken toevoegen als je informatie rond o. a. budgettering van de campagne aan jouw lezer wil meegeven. Als je de correcte vorm gekozen hebt, krijg je op de rechterkant het keuzemenu waaruit jouw visualisatie moet bestaan. Hier moet je de dimensie en de metric invullen. Een is een eigenschap zoals een plaats, leeftijd of dag van de week.

More from Opleiding

Navigation

Home

Latest Posts